sissouetfifi's Journal, 29 Dec 18

Weigh In record (no journal entry) for 29 December 2018
52.5 kg Lost so far: 4.5 kg.    Still to go: 0.5 kg.    Diet followed: Reasonably Well.

View Diet Calendar, 29 December 2018:
1497 kcal Fat: 52.19g | Prot: 94.77g | Carbs: 150.05g.   Breakfast: Kraft Philadelphia Light Nature, Panzani Semoule Fine, Lidl Framboise, Bell Plantation PB2, Van Houten Cacao en Poudre, Alpro Lait d'amande Original, Oeuf (Entier), Banane. Lunch: Alesto Noix de Pécan, Myprotein Weight Gainer Blend Vanille, Daco Bello Noix de Coco Râpée, Myprotein Flocons d'avoine sans Gluten, Sun Dattes Deglet Nour, Alpro Lait d'amande Original, Myprotein Huile de Coco, Bio Nature Miel Liquide, Van Houten Cacao en Poudre, Terres et Céréales Bio Muesli Croustillant à la Châtaigne, Malo Fromage Blanc 0%, Myprotein Active Women Diet Blend, Lidl Fruits Rouges Surgelés, Banane, Bulk Powders Blanc d'œuf Liquide, Maille Moutarde de Dijon, Potiron, Sojasun Nature Soja Touche de Coco, Sucrine, César Moroni Chorizo en Tranches Doux, Fleury Michon Blanc de Dinde Doré au Four (30g), Heinz La Pulpe de Tomates, U Emmental Râpé, Les Croisés Cheddar Râpé, Alpro Lait d'amande Original, Oeuf (Entier), Bulk Powders Farine de Coco, Chou-Fleur Cuit (à partir de Frais,Pas de Matières Grasses Ajoutées dans la Cuisson). Dinner: Alpro Glace Hazelnut Chocolate, St Hubert Coco, Fruit d'Or Beurre Vegetal, Daddy Sucre Fleur de Coco, Mon Fournil Farine Complète de Riz, Pomme Golden, Marque Repère Fécule de Maïs, Delisse Lait Écrémé, Oeuf (Entier), Soignon Chèvre Allégé, Oignons, Freshona Betteraves Rouges Bio, Sucrine, Sojasun Nature Soja Touche de Coco, Maille Moutarde de Dijon, Santal Cuisine Vegetable, Fleury Michon Blanc de Poulet (40g), Carrefour Bio Son de Blé, Carrefour Bio Son d'avoine, Bulk Powders Blanc d'œuf Liquide. more...
Losing 1.4 kg a Week

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